Your Filtered Results

Product Information Specifications
TPS Easifold 250

TPS Easifold 250

250 litran IBC-säiliö Easifold® on kehitetty erityisen kustannustehokkaaksi vaihtoehdoksi pienemmille säiliöille, kuten perinteisille tynnyreille ja sangoille. Siitä on olemassa kaksi versiota, pohjassa olevalla poistoaukolla varustettu sekä malli ilman poistoaukkoa.

 

 

Lue lisää
download pdf
TPS Easifold 500

TPS Easifold 500

TPS:n IBC-muovisäiliö Easifold ® 500 tarjoaa vaihdettavan säkin ansiosta parhaan mahdollisen turvallisuuden ja hygienian - saatavana myös aseptisella säkillä varustettuna. TPS Easifold ® 500 -säiliön mitat ovat 1200 x 800 mm ja omapaino ainoastaan 67 kg.
Säiliö on erittäin hygieeninen ja helppo puhdistaa, siihen ei liity ruostumisvaaraa ja sen huoltotarve on minimaalinen. Soveltuu ihanteellisesti elintarvike- ja kosmetiikkateollisuuden käyttöön.

Lue lisää
download pdf
TPS Easifold 1000

TPS Easifold 1000

TPS Easifold IBC -säiliö on täydellisesti kokoontaitettava muovinen IBC nestemäisten tuotteiden varastointiin ja kuljetukseen. Sen mitat ovat 1140 x 1140 mm ja omapaino ainoastaan 88,5 kg. Täydellisen hygieeninen, helppo puhdistaa ja erittäin vähäinen huoltotarve. Näiden ominaisuuksien ansiosta säiliö sopii ihanteellisesti elintarviketeollisuuden tarpeisiin.

 

 

Lue lisää
download pdf
TPS Muovi Security

TPS Muovi Security

Tämä monipuolinen muovinen FLC-säiliö on kehitetty muiden kuin nestemäisten tuotteiden kuljetukseen. Sillä voidaan kuljettaa mitä erilaisimpia tuotteita lihasta ja helposti pilaantuvasta tavarasta aina arvokkaisiin auton osiin ja komponentteihin, joiden kuljetuksessa vaaditaan erittäin hyvää turvallisuutta. Säiliön etu- ja sivuosat voidaan irrottaa kuormaamisen ja purkamisen helpottamiseksi. Se on täysin kokoontaitettava, ympäristöystävällinen ja kevyt. 

Lue lisää
download pdf

Tuotteet