Your Filtered Results

Product Information Specifications
TPS Unifold 500

TPS Unifold 500

TPS UnifoldTM 500 IBC -säiliöt on valmistettu saman periaatteen mukaisesti kuin TPS:n 1000 litran IBC-säiliöt, ilman irrallisia osia. Se on tarkoitettu pienempien määrien kuljetukseen tilanteissa, joissa kuljetustilavuus tai pinta-ala ovat rajalliset. TPS IBC -säiliöt sopivat koon 800 x 1200 mm Eurooppa-lavoille, mikä helpottaa niiden käsittelyä.

 

 

Lue lisää
download pdf
TPS 500 Liter Slim

TPS 500 Liter Slim

TPS Slim -säiliö on erikoismuotoiltu IBC-säiliö, joka on kehitetty tilaltaan rajallisiin työympäristöihin. Säiliö muodostuu yhdestä yksiköstä, sitä ei voi taittaa kokoon, mutta sen etusivun voi kääntää alas täyttämisen helpottamiseksi. Kansi on integroitu säiliöön. TPS:llä on myös mahdollisuus kehittää ja valmistaa asiakkaan erityistarpeisiin mukautettuja säiliöitä.

 

 

Lue lisää
download pdf
TPS Unifold 250

TPS Unifold 250

Kehitetty arvokkaiden nestemäisten tuotteiden varastointia ja kuljetusta varten. Tämä ainutlaatuinen 250 litran IBC-säiliö korvaa perinteisen tynnyrin. Sitä on helpompi käsitellä ja se voidaan täyttää ja tyhjentää myös pienempien määrien kyseessä ollessa. Säiliön kapasiteetti on 4:1 varastoinnin ja kuljetuksen yhteydessä, mikä merkitsee huomattavaa säästöä.

Lue lisää
download pdf
TPS Unifold 1000

TPS Unifold 1000

Kehitetty erityisesti nestemäisten tuotteiden varastointiin ja kuljetukseen. TPS UnifoldTM 1000 IBC -säiliöllä on eräitä pitkälle kehitettyjä ominaisuuksia moniin kilpaileviin IBC Bag-in-Box -järjestelmiin verrattuna. Unifold IBC täyttää täydellisesti elintarvikkeita, kosmetiikkaa ja hygieniatuotteita koskevat  

Lue lisää
download pdf
TPS Unifold 1000 Sump Base

TPS Unifold 1000 Sump Base

Unifold 1000 on ihanteellinen sakeille nesteille, jotka on vaikea saada tyhjennettyä normaaleista, tasapohjaisista IBC-säiliöistä. Säiliön pohja on kartiomainen ja sen 166 asteen kaltevuus takaa optimaalisen tyhjennyksen. Säiliön voi asentaa nopeasti ja helposti myös yksin ja se on helppo taittaa kokoon kuljetusta ja varastointia varten.

 

 

Lue lisää
download pdf

Tuotteet